Инхалатор за пацијенте Здравствене станице у Врањској Бањи

Здравственој станици у Врањској Бањи, председник Савета за социјална питања ГрО СНС у Врању Ненад Милојевић донирао је инхалатор који је намењен за терапију најмлађих становника ове Градске општине.

-На овај начин желимо да помогнемо деци како она не би путовала у врањски Дом здравља на потребну терапију. У наредном периоду донираћемо им још један инхалатор – рекао је Ненад Милојевић, председник Савета за социјална питања ГрО СНС у Врању.

Према речима начелнице ове здравствене станице Дома здравља у Врањској Бањи др Светлане Јовановић овај инхалатор ће бити од велике користи за лечење пацијената.

-Наша амбуланта има један инхалатор који је стар тако да ће овај нови бити од великог значаја за децу која се лече код нас од рођења до своје 18 године – рекла је др Јовановић.

Јасмина Ристић главна сестра Здравственог центра у Врању рекла је да се Врањска Бања променила на боље и честитала руководству Врањске Бање на свему што је до сада урадило како би живот грађана ове општине био бољи.

-Донација је од великог значаја за ову Здравствену станицу и желим да овај инхалатор буде што мање потребан малишанима – рекла је Ристићева.

Савет за социјална питања ГрО СНС у Врању планира донацију још једног апарата Здравственој станици у Врањској Бањи.

Извор: Ð’РАЊСКА ПЛУС ТЕЛЕВИЗИЈА