Младић у покушају да се попне на кров санитетског возила испред Службе Хитне помоћи разбио шофершајбну

Руководство Здравственог центра Врање оштро је осудило понашање младића који је рано јутрос у 7 часова покушао да се попне на кров санитетског возила паркираног испред Службе Хитне помоћи. У том покушају је поломио шофершајбну, улубљен је лим на предњем делу возила и сломљен је један брисач за стакло.

”Запрепашћени смо оваквим вандализмом. Руководство Здравственог центра се свим силама труди да у свим сегментима унапреди здравствену заштиту, где имамо огромну подршку Министарства здравља.

Уз помоћ донатора, како појединаца тако и организација  и друштва у целини Здравствени центар уз једну другу позитивну енергију која се примећује код запослених поприма на угледу и значају који до сада није имао у локалној заједници.” - категорична је в.д. директорица Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић.

“Овим чином штета је пре свега нанета грађанима Врања и она је ненадокнадива. Од надлежних органа очекујемо да се починилац злодела идентификује, адекватно санкционише а материјална штета Здравственом центру надокнади у потпуности.” - изричита је в.д директорица Љиљана Антић.

Запослени су случај незапамћеног вандализма пријавили надлежним органима. Полицијски службеници су извршили увиђај и идентитет починиоца је познат Полицији.