"Алфа - плам" даривала пакетиће деци у врањској Болници

У сусрет новогодишњим и божићним празницима Kомпанија "Алфа –плам" а.д. Врање  даривала је данас новогодишње пакетиће малишанима који се лече у врањском Здравственом центру у Служби за педијатрију.

У оквиру обележавања великог јубилеја „70 година са Вама“  компанија је припремила слатке новогодишње пакетиће за 33 детета која тренутно бораве у врањској Болници.

На овај начин Алфа - плам наставља традицију друштвено одговорног пословања компаније кроз одговорност коју показује према грађанима Србије.

„Верујем да ће слатки пакетићи барем мало улепшати боравак у болници овим дивним малишанима и измамити им осмех“, рекао је начелник Службе за педијатрију, др Никола Поповић овом приликом и захвалио се представницима „Алфа – плама“ што брину о болесној деци као најосетљивијем и најрањивијем делу друштва.

„Лепо је што су деци уручили новогодишње пакетиће са жељом за њихово брзо оздрављење. Малишани се обрадују свакој пажњи, за њих су овакви гестови и подстрек да што брже оздраве и врате се својим породицама“, истакао је др Поповић.

Најмлађи пацијенти врањске Болнице примили су поклоне са одушевљењем и нису крили своју радост што су поклоне за Нову годину добили мало раније.