Двадесет пета донација Савета за социјална питања Градског одбора СНС Здравственом центру Врање

Савет за социјална питања Градског одбора СНС донирао је више од 150 комада униформи: блуза и мантила за потребе запослених у Служби за интерну медицину, Здравственог центра у Врању.

Докторка Љиљана Антић, директорка Здравственог центра  захвалила се на овој донацији, која ће пуно значити запосленима. Ова донација је значајна јер је фреквенција пацијената на овом одељењу веома велика јер се у Здравственом центру у Врању осим из Пчињског округа, лече и болесници из Косовског поморавља. Број пацијената је велики и њихове потребе код стационарног лечења су захтевне за медицинско особље. Истакла је да је ово 25 донација Савета за социјална питања Градског одбора Српске напредне странке Здравственом центру Врање и да су поред опреме од Савета за социјална питања кроз донације у Здравствени центар Врање стигли и бројни медицински апарати и опрема. Захвалила се и на акцијама уређења дворишта у Здравственом центру као и на континуитету који је успостављен за овакву врсту помоћи.

Приликом уручења ове донације председник Савета за социјална питања Градског одбора СНС у Врању, Ненад Милојевић најавио је да ће се подршка  и сарадња са Задрвственим центром Врање наставити а све у циљу обезбеђења услова за боље функционисање запослених где је крајњи циљ боља услуга и бољи услови за пружање услуга пацијентима.