Ђерлек: Без озбиљне и масовне вакцинације продужићемо агонију

 

 

Државни секретар у Министарству здравља др Мирсад Ђерлек данас је посетио Врање и у Дому здравља одржао сасатанак са директором Здравственог центра Врање др Сашом Ђорђевићем и директорима здравствених установа из јужног дела Србије.

Државни секретар у Министарству здравља др Мирсад Ђерлек данас је у посети јужном и источном делу Србије, те је у врањском Здравственом центру заједно са директором др Сашом Ђорђевићем, одржан састанак са директорима здравствених установа из јужног деле земље.-Циљ нам је да се што боље припремимо за четврти талас и делта сој који прети – истакао је Ђерлек.

Ђерлек је истакао да нису задовољни бројем вакцинисаних људи који је требао да крајем јуна буде између 50 и 60 одсто и да смо далеко од колективног имунитета. Упитан да ли ће Министарство здравља и даље улагати у здравствени систем на југу земље државни секретар каже да је циљ да сви региони буду развијени.

Здравство и развој здравственог ситема је један од четири приоритета Владе Републике Србије  рекао је овом приликом у Врању државни секретар у Министарству здравља др Мирсад Ђерлек.

 
Извор: Врањска плус
             

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net