Амбуланта у Доњем Врању искључиво за регулисање дознака за боловање пацијената који су се опоравили након инфекције корона вирусом

Од данас, 26.01.2022. године, са почетком у 13 часова у амбуланти Здравственог центра Врање која се налази у улици Партизански пут у Доњем Врању искључиво ће се радити регулисање дознака за боловање пацијентима који су били ковид позитивни и  који су се опоравили након инфекције корона вирусом.

Већ од сутра, рад у овој амбуланти биће организован у две смене са по једном екипом у свакој смени коју чине: лекар и медицински техничар-сестра.

Радно време амбуланте је од 7h-14h у првој и од 13h-20h у другој смени, радним данима и викендом.
Подсећамо:
Рад АТД Kовид амбуланте од 25. јануара 2022. године je продужен, тако да је радно време у новом режиму од 7h до 22h, радним данима и викендом.
Због повећаног броја прегледа у АТД Kовид амбуланти појачане су и  екипе здравствених радника, тако да сада у преподневној смени раде 5 лекара и 5 медицинских техничара-сестара, док у послеподневној смени раде 6 лекара и 6 медицинских сестара.
Активне су две лабораторије: лабораторија Дома здравља Врање и лабораторија Опште болнице Врање, као и радиологија.
Повећан је и број екипа за антигенско тестирање како би се смањиле гужве и чекање на антигенски тест и док је у ранијем периоду било ангажовано троје сада петоро медицинских техничара-сестара обавља антигенско тестирање (PCR тест се такође ради према медицинским индикацијама).

 

             

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net