Директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић са сарадницима обишла просторије где се измештају неке од виталних служби због радова на реконструкцији Болнице

Радови на реконструкцији павиљонског дела Опште болнице у Врању почели су у октобру месецу 2020. године и одвијају се планираном динамиком. Службе за ортопедију са трауматологијом, урологије и офталмологије ће привремено бити измештене, јасно обележене и реорганизоване у простору који је доступан у просторијама Новог хируршког блока и Службе за гинекологију и акушерство. 

Данас је директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић са управником Болнице, др Николом Поповић, координаторком за обезбеђење квалитета у сектору за хируршке гране у медицини у службама у Новом хируршком блоку, др Светланом Михајловић и начелницима поменутих служби, др Душаном Алексићем, др Јадраном Јањићем, др Драгославом Станојковићем, др Горданом Ђорђевић, начелником Службе хирургије, др Игором Стојановић заједно прегледала целокупан простор где ће привремено бити пресељене ове виталне службе.

Подсећања ради, реконструкција павиљонског дела болнице у Врању подразумева изграђен централни хол, нови објекат, који ће бити главни улаз у реконструисану и обновљену болницу.

Ту ће бити смештени инфопулт са поликлиничким и интернистичким амбулантама. Планирана је надоградња постојећих павиљонских јединица, односно надоградња објеката изнад ортопедског, уролошког, очног и интерног одељења.

Вредност инвестиције је 1,4 милијарда динара а завршетак радова планира се за 730 радних дана.

 

 

             

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net