Радови на реконструцији Опште болнице Врање одвијају се утврђеном динамиком

Радови на реконструкцији павиљонског дела Опште болнице у Врању почели су у четвртак, 8. октобра 2020. године. Подсећамо да је вредност инвестиције 1,4 милијарда динара.

Директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић са сарадницима континуирано надлгеда темпо којим се одвијају радови на реконструкцији старог дела Болнице и у сталном је контакту са одговорнима за реализацију пројекта реконструкције.

"Задовољни смо динамиком којом се изводе радови, испоштовани су сви услови рада које захтева сложена епидемиолошка ситуација у земљи и код нас у Врању и верујем да ће задовољство наших лекара, медицинских сестара и техничара који ће радити у овом простору као и задовољство пруженим здравственим услугама нашим пацијентима бити подједнако." - истакла је директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић након обиласка и разговора са извођачима радова.

 
Kада је реч о реконструкцији павиљонског дела болнице у Врању биће изграђен централни хол, нови објекат, који ће бити главни улаз у реконструисану и обновљену болницу. Ту ће бити смештени инфопулт са поликлиничким и интернистичким амбулантама.


Планира се надоградња постојећих павиљонских јединица, односно надоградња објеката изнад ортопедског, уролошког, очног и интерног одељења.

"Успели смо да успешно привремено изместимо Ортопедију, Офталмологију, Урологију и у амбулантном и у стационарном делу како би наши корисници здравствених услуга могли да добију сву неопходну и потребну здравствену заштиту и користим прилику да се захвалим и пацијентима и нашим лекарима и медицинским сестрама и техничараима ових служби али и Службе за гинекологију и акушерство на стрпљењу и подршци да се рад реорганизује. Ова промена је наглашавам, привременог карактера а завршетак радова планира се за 730 радних дана." - закључила је др Љиљана Антић и додала да се у јулу очекује да Служба интерне медицине крене да ради у реновираним просторијама.

             

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net