Главни вакцинални пункт у Служби за здравствену заштиту одраслог становништва у Дому здравља Врање

Од понедељка, 21. марта 2022. године Главни вакцинални пункт за масовну имунизацију становништва у здравственом центру Врање враћа се у Службу за здравствену заштиту одраслог становништва Дома здравља Врање (Општа медицина), тачније у ординацију 127.

Радно време вакцинације је од 8 до 16 часова, сваког радног дана и викендом.

 

Подсећамо и на ванредну препоручену имунизацију против COVID-19 (Извор Институт за јавно здравље Републике Србије "Др Милан Јовановић Батут")

 

СМУ за ванредну препоручену имунизацију против COVID-19
Ажурирано 11.03.2022. године

Ванредну препоручену имунизацију против COVID-19, према наредби Министарства здравља, организују и спровoде надлежне здравствене установе у складу са Стручно-методолошким упутством Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут” за спровођење ванредне препоручене имунизације.

Стручно-методолошко упутство за ванредну препоручену имунизацију против COVID-19 засновано је на препорукама Стручног комитета за имунизацију (NITAG) и поред дефинисаних циљних група, предуслова и свих неопходних корака за реализацију имунизације, садржи препоруке за примену свих тренутно доступних вакцина против COVID-19, укључујући узраст и категорије становништва код којих се вакцине прмењују, број доза и потребан размак између доза, као и контраиндикације и мере опреза за њихову примену.

Стручно-методолошко упутство против COVID-19 је одобрено за примену од стране Националног координационог тима за спровођење  имунизације против COVID-19.

 

Преузмите СМУ

             

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net