Донација Министарства здравља републике Србије Здравственом центру Врање, вредна 12,5 милиона динара

"Донација вредна 12,5 милиона динара Министарства здравља Републике Србије", два комплетно опремљена возила која пацијентима омогућују безбедан транспорт, сву потребну неопходну помоћ у случају потребе, за кошићење у граду али и при транспорту ка клиничким центрима." - истакао је директор Здравственог центра Врање, др Саша Ђорђевић данас, на конференцији за медије поводом донације возила и наставио о плановима за обнову возног парка у Здравственом центру Врање:

"Ово је велики помак у вези са обновом возног парка Здравственог центра Врање уз апсолутну подршку Министарства што указује на то да је наша здравствена установа заиста регионални центар, у правом смислу те речи.
У нашем возном парку имамо 7 возила са преко миллион пређених километара, остала возила са преко 450 хијада пређених километара, ова донација ће значајно решити проблеме превоза пацијената, али ту није крај, наставићемо са обновом возног парка и за разлику од раније, када су донације биле са стране, ова возила је обезбедила држава и ресорно министарство. Здравственом центру Врање се сада заиста посвећује сва поптребна пажња, када је обнова возног парка у питању.".

 


"Додајем да се реконструкција Болнице одвија како треба, 10 милиона динара је издвојено за опремање и адаптацију простора за нови скенер и сада је само техничко питање, када ће он кренути са радом. Опремање Болнице такође иде утврђеном динамиком, аплицирали смо за нову опрему али и за нове кадрове и то је оно што је најважније за наше пацијенте." -  закључио је др Саша Ђорђевић.

Видео прилог: Извор РТВ Врање, можете да погледате ОВДЕ.

 

             

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net