Свечано уручење: директор Здравственог центра Врање, др Саша Ђорђевић уручио је данас најуспешнијим дипломцима медицине уговоре о запослењу

Девет најуспешнијих дипломаца Медицинског факултета, који су у претходном периоду били ангажовани као лекари по уговору, данас су у сали Дома здравља Врање у 10 часова  добили уговоре за рад на неодређено време у Здравственом центру Врање.

Пројекат је покренуо председник Србије Александар Вучић, успешно се реализује у сарадњи са Владом Републике Србије и ресорним Министарством здравља.

Уговори о запослењу верификовани су одлуком Владе Републике Србије 10.марта 2022. и решењем Министарства здравља месец дана касније, о ангажовању на одређено време с тим да, уколико покажу одличне резултате да буду и трајно ангажовани.

Директор Здравственог центра Врање, др Саша Ђорђевић је приликом свечаног уручења уговора о запослењу истакао да је изузетно поносан на ове младе људе, лекаре који су оно што треба Здравственом центру Врање, а то су нови људи и нове, свеже снаге. Поред тога што им је пожелео да се пронађу у специјализацијама и стручном усавршавању које им следи, упутио их је и на заједништво и сарадњу са свим здравственим радницима у Здравстевном центру Врање. 

"Посебно је важна свака сугестија колега и осталих здравствених радника и непроцењива је у креирању вашег  професионалног приступа послу и пацијентима, као и однос уважавања и поштовања како према свим запосленима у Здравственом центру Врање, тако и према свим корисницима наших услуга." - закључио је директор Здравственог центра Врање, др Саша Ђорђевић. 

 

             

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net