ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу

Ревакцинација око 200 грађана Републике Северне Македоније

Поред захвалности, хтели би да Вам саопштимо да поводом ревакцинације око 200 грађана Северне Македоније која је реализована 4.маја на вакциналном пункту у Врању, Српски културно информативни центар Спона из Скопља, који је носилац и организатор целе акције у сарадњи и захваљујући доброј вољи председника Србије Александра Вучића, припремио је у знак захвалности пригодне поклоне за запослене и ангажована лица на вакциналном пункту у улици Булевар АВНОЈ-а 1 у Спорсткој хали у Врању - стоји у саопштењу Српског културно информативног центра Спона из Скопља.
"У граду су постављена три билборда која  садрже поруку захвалности за хумани, пре свега велики људски гест државе Србије и медицинском персоналу Града Врања и Здравственог центра Врање." - истакао је Милутин Станчић, представник овог удружења говорећи о величини хуманог геста Србије и хвалећи добру организацију здравствених радника који су реализовали вакцинацију грађана Северне Македоније.

"Председник Републике Србије, Александар Вучић омогућио нам је вакцинацију различитим вакцинама и дефинитивно, вакцинација уз поштовање прописаних епидемиолошких вера може нас спасити у борби против Ковида 19. Управо успешна вакцинација је омогућила бољу епидемиолошку ситуацију нашем граду и падају нам бројеви заражавања и оболелих од Ковида 19.

Драго нам је што грађани Северне Македоније препознају значај вакцине и што су препознали хуманост коју је наша држава показала према својим суседима, те смо само у Врању вакцинисали око 800 грађана Северне Македоније. Сигурна сам да ће се сарадња између наше две земље Северне Македоније и Србије као и наших народа наставити. Уз поздрав онима који се данас вакцинишу, желим свима добро здравље, да не оболе од Ковида 19, дуг и срећан живот!" - обратила се директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић захвалним грађанима Северне Македоније, што су окупљени грађани Северне Македоније поздравили громким аплаузом.

Грађане Северне Македониjе заједно са директорком Здравственог центра Врање , др Љиљаном Антић и њеним сарадницима у име градског руководства дочекали су заменица градоначелнка Зорица Jовић и градски већник др Александар Стаjић. 

,,Овим гестом ми показуjемо љубав, пажњу и сарадњу са свим суседима из окружења. Град Врање jе, са своjим Здравственим центром, имао ту привилегиjу да буде домаћин  при имунизациjи грађана Северне Македониjе. Циљ председника Републике Србиjе и Владе jе да се заштити што већи броj људских живота, како наших грађана, тако и грађана из суседства, jер само тако моћи ћемо да наставимо економски развоj, напредак и jачање сарадње, у овом случаjу Србиjе и Северне Македониjе,’’ нагласила jе заменица градоначелника Зорица Jовић.

Грађани Републике Северне Македоније који су дошли да се ревакцинишу имали су на себи наменски дизајниране мајице са поруком захвалности, а на брендираним поклонима такође је била присутна персонализирана налепница - Хвала Србијо, вакцина спасава живот.

Испред Спортске хале у Врању изведен је и кратак музички део у складу са свим мерама опреза и прописаних протокола за превенцију заразе од Ковида-19.

Image
Image
Image
produži život

Mени