ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу

Настављамо са реконструкцијом, вакцинацијом и ревакцинацијом истим интензитетом - данас почињу радови на ламели Ц

 

"Свет и време у којем живимо не дозвољава предах. Настављамо са подједнаким интензитетом са свим пословима који се раде у Здравственом центру Врање и истовремено морамо да научимо да нам је сваки нови дан, нови изазов који ми овде у нашој здравственој установи успешно савладавамо."- рекла је данас директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић у директном укључењу у Јутарњи програм, РТВ Врање.

"Још јуче смо уживали у захвалности вакцинисаних и ревакцинисаних грађана Републике Северне Македоније, њих 800 се до сада вакцинисало код нас а данас радимо ревакцинацију запослених у БАТ-у. Сутра смо у филијали Поште Србије у Врању, Вртогошу, Ћуковцу, следи ревакцинација за кориснике Народне кухиње и тако редом сваког дана." - још увек под утиском захвалних гостију из Северне Македоније, додала је др Љиљана Антић.

"Захвални смо и нашим грађанима што су разумели и схватили значај вакцинације против Ковида 19 и што су се одазвали нашем позиву да се имунизују. Управо из тог разлога, спремни смо да им на још доступнији начин омогућимо вакцинацију и да поспешимо добре резултате у масовној имунизацији становништва које свакодневно постижемо. Здравствени центар Врање то може и ми то можемо да учинимо за наше грађане.

Укупан број датих вакцина у овом тренутку је 34453, укупан број вакцинисаних грађана је 18172, док укупан број грађана вакцинисаних првом и другом дозом износи 15532. Ми смо поносни резултатима које постижемо заједно са нашим грађанима и верујемо да ће бити још бољи." - истакла је др Љиљана Антић.

Директно телевизијско укључење је организовано у простору ламеле А (простору од 500 квадратних метара надградње) где се већ назиру завршни радови и где ће већ крајем јула почети са радом Интерно одељење у реновираним просторијама. 

"Спрат ниже ће такође бити усељен, реконструисан је и да подсетим, ту су се налазили наши кабинети и специјалистичка амбуланта. У исто време увелико се ради ламела Б, где ће се вратити наше хируршке гране, ортопедија, урологија, офталмологија и оно због чега смо данас управо овде јесте вест да данас крећемо са радовима на ламели Ц, који обухватају специјалистичку амбуланту, некадашњу лабораторију и две котларнице, где ћемо уредити простор за други скенер што ће нам омогућити да са два скенера обезбедимо ову савремену дијагностичку методу у континуитету за наше кориснике здравствених услуга.

Искрено се надамо да ће Здравствени центар Врање због свог великог регионалног значаја ускоро добити и магнетну резонанцу, што ће заједно са  усељењем у нове просторије које се очекује да буде према плану, здравствени радници добити много боље услове за рад  а наши грађани значајно бољу здравствену заштиту коју заслужују." - завршила је данас директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић у директном обраћању нашим грађанима и широј јавности. 

 

 

Image
Image
Image
produži život

Mени