ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу

Никола Трајковић један од најбољих у Србији

Церемонији уручења уговора о запослењу најуспешнијим дипломцима свих медицинских факултета и средњих медицинских школа у Србији уз присуство председника Републике Србије, Александра Вучића, ове године организована је крајем јуна, по пети пут у нашој земљи у Палати Србија.

Међу најбољима ове године је и Врањанац, др Никола Трајковић који је тог дана такође добио уговор о запослењу.

"За мене је велико задовољство што припадам овим људима. Подржавам кампању државе и програм запошљавања најбољих дипломаца у нашој земљи. Она је значајна за нас младе људе, омогућује нам запошљавање, наставак усавршавања и напредовање у каријери." - рекао је др Никола Трајковић, координатор Здравственог центра Врање за масовну имунизацију становништва и додао:

"Ово је прилика коју добијате једном у животу: добитак посла, специјализације, могућност за докторске студије. Овај уговор о раду је поклон за рад и труд током студирања. Колеге и ја смо се надали томе да добијемо посао и специјализацију у нашој земљи, јер желимо да останемо у Србији и помажемо свом народу. Ово је за мене велика ствар.

Важно ми је што ми одређује будућност, останак у земљи и велики подстрек да учим, радим, дам свој допринос друштву и помогнем својој земљи. Зато сам и одабрао медицину, да помажем и лечим људе, да продужим људски век. Спреман сам, желим да сам све од себе." - јасан је др Никола Трајковић.


Др Никола Трајковић је данас први дан на пословима координатора за вакцинацију.

"Хтео сам запошљење у Kовид систему. То је велики изазов за мене, и за све у свету. Све је непредвидиво у вези са Kовидом. За мене је ово више од изазова, то је реализација мојих животних стремљења.

Желим се изборимо са највећим изазовом по људско здравље и живот који нам данашњица доноси а да се у исто време припремимо за све оно што можемо да очекујемо и у будућности." - енергичан је др Никола Трајковић који своју будућност види у урологији.

“Здравствени центар Врање богатији је за још једног од најбољих међу нама лекарима. Држава испуњава обећања, мисли на своју будућност  и будућност младих људи. Никола се определио да своје усавршавање настави у области урологије у свом родном Врању и Здравственом центру Врање." - изјавила је директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић и нагласила:


"Време у коме живимо показало је да је здравство један од наважнијих стубова сваке државе а да свака здравствена установа доприноси јачању тог стуба и да је веома важна. Нама у Здравственом центру Врање важни су управо ови млади, вредни и јаки људи и једна од политика коју форсирам од како сам на челу Здравственог центра Врање је управо упошљавање младих здравствених радника, али и усавршавање и правовремена додела специјализација младим лекарима. То је будућност и одрживост здравства на југу Србије и то је један од наших приоритета и убудуће.".

 

Image
Image
Image
produži život

Mени